Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2011 Classe A,Classe B,Classe C,General 2022-23 Fotos, música i orla – Graduació 6è (2022-2023)

Fotos, música i orla – Graduació 6è (2022-2023)

Estimats i estimades alumnes!!

Esperam que estigueu gaudint de l’estiu, del bon temps, de la platja, dels amics i les amigues, de la família i de tot allò que vos faci feliços i felices!! L’estiu és temps per gaudir.

El passat 28 de juny ens acomiadarem de tots i totes vosaltres. No va ser un adeu, sinó un fins després! Ja que el CEIP Jaume Fornari sempre serà ca vostra i podeu tornar quan el cor vos ho demani. Va ser una graduació emotiva i alegre a parts iguals on vosaltres vàreu ser les estrelles, els i les protagonistes.

Avui, i després d’unes setmanes de pausa, compartim amb vosaltres les fotos de la graduació, l’orla i les cançons dels balls, per si voleu fer una ballada. Esperam que vos agradin tant com a nosaltres. Si voleu, les podeu descarregar i guardar-les als vostres dispositius.

Una aferrada molt forta i molt bon estiu!!!

Marina, Joan i Dani.