Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2011 General 2022-23 Entrada del Viatge d’Estudis

Entrada del Viatge d’Estudis

En aquesta entrada al bloc hi anirem penjant les diferents informacions i experiències del viatge.

àlbum de fotos

FIRST DAY- Primer dia

Bon dia, aprofitam aquesta estona de “relax” per comentar-vos un poquet com ha anat el nostre primer dia. Eren les 7 del matí que partíem de Son Servera, maletes, motxilles, documents, medicaments i MOOOOOLTA xerrera! Vaja trajecte fins a l’aeroport ens hans donat!

Arribam, trobam els mostradors de vueling a la primera, facturam…. i ens donen l’enhorabona per l’organització, agilitat i comportament dels nostres infants! Això és diu començar bé el viatge.

Seguim passant la resta de controls, arribam a la porta D82 i a omplir la panxa .

El trajecte amb l’avió ha estat bo de passar i just arribats a Santander agafam un autocar enorme i fins a Cangas de Onís a dinar. Aquí si que s’ha fet una mica llarg perquè teníem gana. Ens han comunicat que el parc d’aventures durava 2h i mitja així que hem volat dinant (ensalada de pasta i “cachopo”) i cap al parc s’ha dit.

Hem deixat el mòbil als nins i nines que no han volgut pujar al parc i algun mestre que l’ha agafat durant el seu trajecte i ja vos ho deixam al vostre temps perque hi ha MOLTES FOTOS.

A la nit vàrem estar per les habitacions ja que entre arribar, sopar, dutxes…. no vàrem tenir més temps.

SECOND DAY

Eren les 6:45b i  ja començàvem a despertar els nins i les nines. i en un plis s’han vestit i hem baixat a berenar. Pensant que tendríem fred i  vaja calor que hem tengut.

Hem partit cap a Santillana del Mar on hem pogut disfrutar de la neocova d’altamira, acompanyat per un guia local que ens ha explicat 4 coses interessant. Posteriorment hem fet una volteta per Santillana del Mar, uno de los pueblos más bonitos de España, segons diuen… Hem pogut voltar per la zona amb tranquil·litat i han fet alguna volta tots sols. Hem dinat a un restaurant de macarrons amb tomàtiga i xoriç i de segon llom amb patates i d’un bon gelat.

Ens hem traslladat a Llanes, un poble de mar, on hem comprovat la tradició marinera (i moooolta olor de peix) i  una horeta llarga de shooping/berenar.

Ara estam fent dutxes, telefonades, preparar motxilles per demà.

En principi soparem de sopeta de cocido i pollastre rostit. En acabar anirem a voletjar per Gijón, avui que tenim una estona per la nit i no anam en pressa, encara que si que hi ha cansament. Tanmateix per fer trui per l’habitació crec que de son no en tenen!!!

Per la nit havíem acordat anar fins a la platja de la ciutat…PLATJA? han vist un parc i dues hores jugant… Si s’ho passen bé, no cal anar a fer una altra cosa, ja ho farem un altre moment!

Fins demà!!!!

THIRD DAY

Bona nit famílies, com va aquesta desconnexió de fills i filles?

Aquest matí, una vegada teníem les panxes plenes hem anat cap a Cangas de Onís, on hem fet 7km de descens del Riu Sella amb piraigües. Durant el trajecte ha plogut i tot el matí ha estat tapat i sense sol però així i tot… coneixem d’algun mestre que s’ha torrat una mica els braços!!! L’aigua estava FREDA, però per sort no gelada. Ens han donat 4 instruccions, pales en mà i 7km de riu avall!!!! Hi ha algú que s’ha desesperat amb les corrents o el cansament de remar però en arribar a baix TOTHOM era conscient d’haver disfrutat.

Hem dinat d’un poc de pícnic… sense oli ni sal ni tomàtica, en altres paraules… SEC! Hem guardat aquelles fruites que no han volgut, potser demà en voldran, ja veurem.

Hem pujat a Picos de Europa. La pujada ha anat genial per fer una dormideta.  Amb els guies que ens han acompanyat hem pogut saber l’origen de les muntanyes, com es fa el formatge cabrales, com es varen fer els llacs…. tot això dins un entorn meravellós. Hem tornat que ja es feia de fosc i cap a Guijón.

Aquest vespre han preparat la maleta per demà partir, habitacions desades i…. els hem hagut de requisar TOT una sèrie de menjars que tenien. Els hi hem deixat una cosa per infant que han pogut escollir i la foto que hem penjat és tot allò excedent! IMAGINAU!

Ja són la una de la nit i cal anar a dormir que demà serà prest

Fins demà!!!!

FOURTH DAY-Last Day

6:40 RIIING TOTHOM preparat, maletes tancades i a baix a berenar, darreres instruccions, dents netes, baixam maletes, revisam habitacions, tornam les claus, esperam autocar, plou!!!!! L’autocar arriba, carregam maletes, nins i nines asseguts, passam llista, no falta ningú i partim!

VAJA ESTRÉS!

Darrer dia i hem hagut de fer canvi de plans. Hem tengut una incidència amb l’empresa d’autocars (ja hem fet la queixa pertinent) i l’autocar que havia d’arribar a les 07:30 no podia venir fins les 08:20 i aquesta hora ha causat no poder fer barranquisme! Per tant canviam plans i repetim el parc d’aventures!

Hem d’agrair la bona predisposició de l’empresa d’aventures en tot moment!

Arribam, el terra una mica banyat i amb mitja hora… QUINA CALOR!!!! Els nins i les nines ja han anat volant per totes les proves de la pista d’aventures i alguns que el primer dia no havien volgut pujar, avui hi han fet. Mentrestant nosaltres hem preparat “quelitas”, la fruita d’ahir  i la que havíem comprat, tallada  i preparada per menjar. Els nins i le snines han anat vengut a berenar poc a poc, a mesura que estaven cansats/es o volien una mica d’ombra.

Ens hem dutxat i a dinar s’ha dit. Arròs amb pollastre i verdures i llom amb patates (hem quedat (empatatats de tanta patata). Hem fet una mica de temps i cap a l’aeroport. Alguns han aprofitat per fer la darrera tancada d’ulls, d’altres per jugar una mica a les cartes.

A l’aeroport ha estat àgil, entre l’eficàcia dels infants i que és un aeroport petit ha anat genial! i sabeu què???

Hem tret tot el menjar que ahir a la nit vàrem requisar de les habitacions i l’hem compartit entre totes i tots mentre esperàvem l’avió. Hem coincidit amb altres dues escoles més aquesta espera, però 25 minuts d’espera… no és res!

La resta ja ho sabeu..

Des de tot l’equip de mestres que ha estat darrera aquest viatge només podem dir que…. EN VOLER TORNAR A PARTIR!!!!!!

Donam per tancat aquest petit mini resum del viatge, amb les fotos ja actualitzades.