Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generaci贸 2011 Classe C,General 2021-22 INICIAM EL CURS AMB MOLTA IL路LUSI脫! (Primera Setmana) 馃槂

INICIAM EL CURS AMB MOLTA IL路LUSI脫! (Primera Setmana) 馃槂

Hola a tots i a totes!!

Primer de tot em presentar茅. S贸c en Dani, i ser茅 el tutor de 6猫 C durant aquest curs 2022-2023. Em fa molta il路lusi贸 fer feina amb els vostres fills i filles, i acompanyar-los en el darrer curs de Prim脿ria i caminar al seu costat per preparar tant acad猫micament com emocionalment, el pas a l鈥檌nstitut.

Aquests dies ens hem estat coneixent. Hem fet jocs de presentaci贸, hem posat les pilotes de tenis a les cadires per aconseguir un clima menys renouer a classe i hem comen莽at a fer un mural grupal dels aspectes que m茅s els hi ha agradat del seu estiu.

Esper con猫ixer-vos al m茅s aviat possible per poder fer feina conjuntament pels vostres fills i filles.

Salutacions!!

Dani.

M茅s fotos.