Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2011 Classe C Representants de la classe

Representants de la classe

Bon dia!

Encara no us havíem fet una presentació formal dels representants de 5èC! Aquest curs no hi ha delegat/da i subdelegat/da sino que tots dos tenen la mateixa responsabilitat. A més, heu de saber que no hem fet cap votació, entre tots i totes hem fet propostes, hem argumentat qui pensaríem que seria un bon delegat o delegada i hem arribat a un acord. Això és molt difícil, havíem de negociar, comunicar-nos i cedir. Ho varen fer beníssim!

Les persones triades varen ser:

  • Joan Servera 
  • Telma Vaquer

Divendres passat varen tenir la seva primera reunió i després ens varen traslladar tota la informació. Així, la resta del grup va poder fer preguntes i propostes dels temes tractats.

Gràcies pel vostre compromís!

!